12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Acţiuni de solidarizare cu primarul Antonie Solomon

Craiova: Acţiuni de solidarizare cu primarul Antonie Solomon

Reprezentanţii Primăriei Craiova au anunţat că în cursul zilei de astăzi se vor desfăşura mai multe acţiuni de solidarizare cu primarul Antonie Solomon, arestat ieri pentru 29 de zile sub acuzaţia de luare de mită. Astfel, începând cu ora 9.30, la toate ghişeele de Relaţii cu Publicul ale Instituţiei Primarului Municipiului Craiova vor fi afişate mesaje de solidaritate cu primarul Antonie Solomon. În jurul orei 10.00, pe faţada clădirii principale a Primăriei Craiova va fi afişat un mesaj de susţinere pentru Antonie Solomon, iar începând cu ora 11.00, la biserica din Leamna va avea loc o slujbă pentru ctitorul bisericii din localitate, edilul Solomon.

La ora 17.30, în faţa sediului principal al Primăriei şi pe Esplanada Teatrului Naţional "Marin Sorescu" va fi organizat un miting de susţinere pentru primarul Antonie Solomon.

Începând cu ora 19.00, la Teatrul Liric din Craiova va avea loc un spectacol în cadrul căruia se vor reuni artişti ai tuturor instituţiilor culturale subordonate Consiliului Local, care vor realiza un moment artistic în semn de solidaritate cu primarul Antonie Solomon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

36 COMENTARII